GTranslate

Navigáció

Cellulit masszázs

Bejelentkezés:  06 20 492 8161,   e-mail: info@asha.hu


A női test bizonyos részein – a legnőiesebbnek tekintett testtájakon – nagy mennyiségű zsír képes felhalmozódni. Amikor ezek a gombostűfejnyi zsírsejtek babszem méretűre híznak lelassul a vérkeringés, csökken a bőr hőmérséklete és anyagcsere zavarok lépnek fel. Az összetapadt zsírsejtek a bőr felszíne alá vándorolnak, láthatóvá, tapinthatóvá, olykor fájdalmassá válnak.  A narancsbőr nem elsősorban esztétikai jelenség, mindig valamilyen mögöttes problémára utal. Egy jel, hogy gondoljuk át  jobban az életvitelünket.

A cellulit masszázs során alkalmazott növényi hatóanyagkomplex élénkíti a vérkeringést, növeli a sejtek anyagcseréjét, ezáltal segíti a lerakódott zsírok bontását. A cellulit masszázsnál használt speciális manuális technikákkal a zsírsejtecskék szinte összetörnek és a szervezet könnyebben tudja eltávolítani. Az alkalmazott nyirokmasszázs segíti a salakanyagok eltávolítását, a vénás keringésbe történő eljuttatását, amelyen keresztül véglegesen kiürül. A kötőszövet visszanyeri feszességét, a bőr kisimul és a narancsbőr is fokozatosan eltűnik.  

A cellulit masszázs lezárása kompressziós terápiával történik (tekercseléssel, anyagcsere növelő olajjal).

Látható, érezhető eredmény kizárólag rendszeres cellulit masszázzsal érhető el, amely minimum 10 alkalmat jelent.  Az életmód változtatása is fontos a cellulit elleni küzdelemben, aki a cellulit  masszázst kiegészíti méregtelenítő kúrával, aktív mozgással, esetleg  változtat eddigi étrendjén, annak a siker garantált!