GTranslate

Navigáció

Vendégkönyv

Kiséri Norbert

Csak ajánlani tudom mindenkinek Szilvit.
Kiváló masszőr, kiváló kolléga, megtiszteltetés, hogy veled dolgozhatok.

teszt

nagyon jó az oldal

V.Raghavan, Yoga consultant - Director, Quantum Yoga & Vedanta

Hari Om

I find Sylvia's yoga system both rhythmic and suitable for all ages.

I recommend her yoga for everyone for a stress free life, good health and peace within.

Hari Om

Turzó-András Emese

Mióta kipróbáltam milyen Szilvi keze munkája, azóta rendületlenül hozzá járok masszázsra. Minden alkalommal úgy érzem mintha kicseréltek volna, testem-lelkem megújul. Érzem minden érintésében benne van nemcsak a tehetsége, hanem a lelke is, mert szereti az embereket és akar segíteni.
"Nehéz az üres serleget emelni
De milyen könnyű hogyha tele van
Nehéz az ember ha nincs benne semmi
És milyen könnyű hogyha lelke van"

Beke Csilla

Hat hét gipsz után bicegtem el Szilvihez egy jó kis gyógymasszázsra, hogy életet leheljen az elpunnyadt,"használatonkívüli" lábamba..... Túl azon, hogy nagyon jól esett, szinte fizikai gyönyörűség volt, hogy stimulálja finoman, de határozottan a régóta nem érintett részeit a bokámnak, szinte repkedve jöttem el tőle. Már az első alkalom nagyon sokat jelentett a "higanymozgásom" visszatérése szempontjából. Még jó néhányszor elmentem aztán és alkalomról alkalomra jobban tudtam használni a lábamat. Szemmel és lábbal látható volt a különbség, akárcsak a reklámokon: előtte - és utána... :) Igazi élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Röchlich Karcsi&Marika

Szilviával kettő éve Csepelen ismerkedtünk meg mind a ketten.Órái mindkettőnkre nagy hatással volt.Szakmai tudása,a jógához való állása nekünk abszolult példa értékű.Sosemvoltunk nála úgy,hogy kétszer ugyanazt az órát tartotta volna.látszott rajta,nem csak tartja az órákat,hanem élvezi is azt.Szerettünk az óráira járni,és nagyon sajnáljuk,hogy már nem lehet itt velünk Csepelen.Mindíg tartotta bennünk a lelket akkor is,ha nem ment,de velünk volt a sikerünkben is.Mindenkinek ajánlani tudjuk,aki nem csak a jógára,de egy kiválló gyógy masszázsra is szeretne hozzá menni.Mindenkinek sok szeretettel ajánljuk őt.Karcsi és Marika.

Tutsek Csaba

Szilvivel együtt kezdtünk jógázni Anandnál több mint 6 éve, csak ő róla rögtön látszott, hogy nagyon komolyan veszi és már akkor nagyon profin csinálta az ászánákat. Aztán szétváltak az útjaink és kb. 2 évvel később kaptam tőle egy meghívást a saját jógaórájára. Olyan volt mint egy tündéri varázslat. Megváltozott, élt virult és csodálatos jógaórát tartott. Akkor kezdtem el az ő jógafoglalkozásaira járni. Sosem volt két egyforma alkalom, mindig csináltunk valami új gyakorlatot, amit addig sosem. Szerettem a csoportjába járni, mert mindig kedves és biztató volt, akkor ha béna napot fogtam ki. Mindenkinek ajánlom, ha egy kedves és profi jógaoktatót keres.
Közben évekig tanult masszőrnek. Gyógymasszőrként pontosan olyan profi lett.
Mindenkinek szeretettel ajánlom őt.

Tóth Adrienn

Valamikor 4-5 évvel ezelőtt találkoztam először Szilvivel egy miskolci jógaórán, ahol - bízom benne - , hogy egy életre szóló barátságot kötöttem Vele és a Kaya Kalp jógával. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! Összetéveszthetetlen jógaórák, amik valóban megfiatalítják a testet és a lelket! Ha egy hiteles, felkészült, profi jógaoktatót keresel, vagy egy felejthetetlen masszázsra vágysz, a legjobb helyen jársz! :)

Dr. Ormos Endre

Háziorvos páciensként különösen kritikusan nézem, hogy ki az akinél nemcsak "névtábla" , de valós tudás és tapasztalat ötvöződik a szükséges erőnléttel.
Jól esett és sokat segített a masszázs,ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönet érte!

Juhász Noémi

Őszintén csak ajánlani tudom Szilvi jóga óráit mindazoknak, akiknek fontos a mozgás, az egészség a szellemi és testi feltöltődés. Az órák minden alkalommal vidám hangulatban telnek el, változatosak és érdekesek. Kifejezetten tetszik, hogy minden mozdulat/gyakorlat szervezetünkre, szellemünkre gyakorolt jótékony hatását megtudhatjuk Szilvitől és nem csak utánozzuk őt, mint a robotok :)
További sok sikert kívánok!

Patkos Laszlo

Az egészségünk az nagy kincs,melyre sajnos az emberek nem nagyon fordítanak elég időt.Szilvi jóga órái erre hívják fel a figyelmet.Közvetlen,kedves és renkívül türelmes.Én személy szerint 1,5 éve éve ismerem,szakmai tudása,órái bámulatosak,változatosak.A jógához való hozzá állása példa értékű.Én egy remek szakembert és barátot ismertem meg benne.Mindenkinek csak ajállani tudom,aki a jógát nem csak mint divat érdekli,hanem szeretné,hogy az élete részévé váljon.

Rieth Kriszta

Szilvi egyénre, hangulatra, fizikai állapotra, egyedi kívánságokra szabott jóga órái és masszázsai felejthetetlenek! Tudására és kivitelezésére igényes, alapos ugyanakkor változatos, megunhatatlan. Örülök neki, hogy megtaláltam személyében azt, akitől szívesen veszem át a jóga filozófiáját, mozgáskultúráját. Ajánlom minden ismerősömnek, ahogy tettem eddig is!

Szabó István Gyuláné (Zsuzsi)

Kedves Szilvike!
Nagyon meg voltam elégedve a tanításoddal, ami hasznosnak is bizonyult. Mióta az unokám (Zsoltika) megszületett,nincs időm a jóga óráidra járni. Mint tudod,a lányom a terhessége és a kisfia születése miatt maradt el az óráidról, amivel egyébként ő is nagyon elégedett volt.
Sok sikert kivánunk Neked a továbbiakban is: a két Szabó Zsuzsi

Bálint Vera

A Kaya Kalp jógát, Szilvit és tanártársait egy nyári jóga táborban ismertem meg. Aki szereti a spiritualitással fűszerezett testgyakorlást, annak jó szívvel tudom ajánlani jógájukat.

Pásztor Csilla

Ha intenzív relaxálásra és kényeztetésre vágysz -vagy esetleg megajándékozni akarsz vele valakit, ahogy engem a családom- feltétlen ajánlom figyelmedbe Szilvi csokimasszázsát, kiváló kikapcsolódást, ellazulást, pihenést jelent.
Csilla

Gémes László

Az egészséggel legyél jóba’
Záloga a masszázs, jóga
Hozzásegít Szilvi Mester
Fáradjál el hozzá egyszer
Nagyon szép és csodálatos
Garantáltan varázslatos !

Gémes László

Odri Gábor

Kedves Honlap látogató!
Csak ajánlani tudom Szilvi jógaóráit és masszázsát is.
Nagyon kedves, közvetlen és baráti légkört tud kialakítani, órái rendkívül változatosak.
Ha szeretnéd megérezni a jóga hangulatát, vagy egy kellemes masszázsélményre vágysz, látogasd meg Ashat!
G