GTranslate

Navigáció

Masszázs édesszájúaknak

CSOKOLÁDÉS MASSZÁZS   

Bejelentkezés:  06 20 492 8161,   e-mail: info@asha.hu


A természet egyik legjobban őrzött titka a szépség megőrzésére és az öregedési folyamatok lassítására. 

A csokoládé masszázs sokkal több, mint  luxus relaxációs terápia. Tudományosan bizonyított, hogy a szív- és érrendszerre gyógyszerként hat, valamint  csodálatos bőrtápláló hatással bír.  Amit a sejtekkel tud tenni, az egyszerűen fantasztikus! A csokoládés bőrradír már önmagában is kellemes, selymessé varázsolja a testet, ezt  fokozza a könnyen felszívódó csokoládé krém, amely  a bőrt élettel tölti fel. Nem beszélve arról, hogy a szervezetbe jutva hatására endorfin „boldogság” hormon szabadul fel, „extázisban” tartva az embert.

Érdekes, míg a  csokoládé  a diétázóknál egy csapás, addig a csokoládé masszázsnál a bőrre kenve  pont  az ellenkezőjét lehet vele elérni!  Serkenti a természetes fogyást a teobromin tartalma miatt, fokozza a zsírbontást és csökkenti a cellulitot.

A másik meglepetés, hogy a csokoládé masszázs  öregedésgátló hatású, mivel a csokoládé polifenolokat tartalmaz, melyek jól ismert antioxidánsok.   A csoki  hatóanyagai (kakaó, kakaóvaj, kalcium, magnézium, cink, vas, foszfor, és további 600 féle nyomelem, plusz  a mechanikai inger (masszázs) hatására a bőr rugalmasabbá, feszesebbé válik, így tud az  álom valóra válni...

MÉZES MASSZÁZS 

A méz a népi gyógyászat kincse! Nemcsak egy édes csemege , de az egész szervezetre frisssítő, revitalizáló hatást fejt ki. Gyulladáscsökkentő, antioxidáns, antibakteriális hatása közismert külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt. Tartalmaz B1, B2, B3, B5, B6 és C vitamint, valamint kalcimot, magnéziumot, rezet, vasat, mangánt, foszfort, káliumot, nátriumot és cinket. 

A mézes masszázs méregteleníti a bőr alatti szöveteket, bőrtápláló, bőrtisztító, bőrmegújító hatású, normalizálja a bőr és a bőr alatti kötőszövet vízháztartását. A mézes masszázs előtti bőrradírozás segít eltávolítani az elhalt szarusejteket, így a hatóanyag könnyen tud felszívódni, a bőr puha, rugalmas, bársonyos lesz.